POSIBILITATEA VIITORULUI!
 
        25% din energia Lumii se pierde prin frecare! Incredibil! În fiecare moment creşte cantitatea de energie folosită şi implicit creşte şi cantitatea de energie ce se pierde. Ce putem face? Să scădem frecarea! Acest lucru a început să motiveze cercetătorii lumii întregi încă din anii 1950. Au conceput prima generaţie a soluţiilor pentru reducerea frecării prin care au obţinut un strat cu depunere pe metale foarte netede.

         A doua generaţie au fost aditivele de uleiuri.
  
       A treia generaţie este alcătuit de produsele METABOND. Este un produs, care datorită proprietăţilor sale excepţionale înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse frecării, dar nu modifică calitatea fizico-chimică a uleiului. Deci nu este un aditiv, ci un produs cu totul nou, ceea ce numim: Înnobilator de suprafeţe. METABOND sub presiune şi temperatură intră în reacţie chimică cu metalele, înnobilează suprafeţele acestora. Datorită durităţii şi netezimii sale acest strat protejează suprafaţa metalelor împotriva deteriorării chiar şi în condiţii de solicitare extremă. Asigură lubrifianţilor condiţii ideale de ungere. Suprafeţele în contact datorită netezimii lor se pot separa uşor cu ajutorul unui film omogen şi va scădea considerabil frecarea între aceste suprafeţe. Calităţile sale ecologice sunt probate de foarte multe teste.
   
       Pentru comercializarea produselor METABOND am înfiinţat Rețeaua de Distribuţie Metabond care în două ţări în exclusivitate lucrează cu mai mult de 6000 de colaboratori. Colaboratorii noştri îşi execută activitatea ca persoane juridice de sine stătătoare, iar după prestaţiile lor îşi încasează lunar comisioanele calculate pe baza Tabelului de Carieră care a fost alcătuit conform regulilor Multi Level Marketing (MLM). Numărul colaboratorilor creşte continuu, în Ungaria METABOND Ungaria S.R.L. lucrează cu aproape 20 de depozite în afară de cele două depozite centrale, iar în România aprovizionarea este asigurată de S.C. METABOND ROMÂNIA S.R.L. prin mai mult de 26 de depozite de sine stătătoare. Dacă Dumneavoastră vă decideţi să cumpăraţi un produs METABOND, nu ve-ţi fi doar proprietarul unui înnobilator de suprafeţe. Ve-ţi beneficia de prestaţiile oferite de colaboratorii Reţelei de Distribuţie METABOND: suport tehnic cazual, deservire, predarea informaţiilor, posibilităţi fantastice.
   
        Protejaţi mediul înconjurător, bucuraţi-vă de avantajele oferite de produsele noastre şi posibilităţile de afacere asigurate!

        Pentru mai multe informaţii legate de produsele METABOND, vă rugăm să ne contactaţi. detalii...
sc OK TEHNIC CONSULT srl
sc ORIGINAL TEHNIC srl